آرتا رسانه

پوش نوتیفیکشن چیست

پوش نوتیفیکیشن چیست؟

پوش نوتیفیکشن به تحویل اطلاعات از یک برنامه نرم افزاری به یک دستگاه محاسباتی بدون درخواست خاصی از مشتری تعریف می شود.در اين مقاله از سري مقالات آموزش ديجيتال ماركتينگ در مورد پوش نوتیفیکشن توضیح خواهیم داد.

تاریخچه/توسعه

اپل اولین بار در سال 2009 پوش نوتیفیکشن را با پشتیبانی از پوش نوتیفیکشن در دستگاه های iOS با استفاده از سرویس Apple Push Notification (APN) معرفی کرد. APN به توسعه دهندگان برنامه امکان می دهد اطلاعات را به دستگاه های iOS، watchOS، tvOS و macOS منتقل کنند. در سال 2010، گوگل نسخه مخصوص به خود را برای دستگاه های اندرویدی به نام Android Cloud to Device Messaging (C2DM) راه اندازی کرد که در سال 2012 با Google Cloud Messaging – که اکنون Firebase Cloud Messaging نامیده می شود – جایگزین شد.

گوگل در سال 2013 پوش نوتیفیکشن غنی و دکمه‌های عمل را معرفی کرد که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌داد ویژگی‌های پیشرفته‌تر را در یک اعلان فشار برای دستگاه‌های اندرویدی ادغام کنند. اعلان‌های غنی اندروید به چهار دسته اصلی، تصویر، پیشرفت و فهرست تقسیم می‌شوند. اعلان‌های اصلی شامل عنوان، نماد و پیام برای زمینه بیشتر است. اعلان‌های تصویر بر اساس آن ویژگی‌ها ساخته می‌شوند و همچنین شامل پیش‌نمایش تصویر می‌شوند. اعلان‌های پیشرفت همچنین شامل یک نوار پیشرفت هستند و اعلان‌های فهرست شامل یک فهرست هستند. دکمه‌های اکشن به کاربران اجازه می‌دهند تا در خود اعلان پاسخ دهند. به عنوان مثال، کاربر می تواند برنامه ای را که نیاز به عمل دارد باز کند یا آهنگی را پخش کند.

اپل در سال 2014 با عرضه اعلان‌های تعاملی در iOS 8، از نزدیک عقب‌نشینی کرد. این اعلان‌های فشاری به کاربران اجازه می‌دهند تا اقداماتی مانند پاسخ دادن به پیام‌های متنی و حذف ایمیل‌ها را مستقیماً از صفحه قفل انجام دهند. در سال 2015، اپل اپل واچ را منتشر کرد و اعلان‌های فشاری را برای آن دستگاه فعال کرد.

چگونه کار می کنند

برخلاف پوش نوتیفیکیشن ، که در آن کلاینت باید اطلاعاتی را از یک سرور درخواست کند، اعلان‌های فشار از یک سرور منشا می‌گیرند. به طور معمول، کاربر نهایی باید برای دریافت هشدار انتخاب شود. Opt-in معمولاً در طول فرآیند نصب انجام می‌شود و به کاربران نهایی راهی برای مدیریت هشدارها ارائه می‌شود، اگر بعداً نظر خود را تغییر دهند.

دستگاه‌ها و سرویس‌های مختلف به روش‌های مختلفی برای ارائه اعلان‌های فشاری متکی هستند. برای مثال، توسعه‌دهندگان اپل می‌توانند از رابط برنامه‌نویسی برنامه‌نویس APNs Developers (API) استفاده کنند تا برنامه‌هایشان اعلان‌های فشاری را به دستگاه‌های iOS ارسال کنند.

رویکرد دیگر استفاده از پشتیبان تلفن همراه به عنوان یک سرویس (موبایل BaaS) خدمات ابری برای ارائه عملکرد اعلان فشار برای یک برنامه تلفن همراه است. سرویس‌های اعلان فشاری مانند Firebase Cloud Messaging، Amazon Simple Notification Service و Azure Notification Hubs می‌توانند اعلان‌ها را در دستگاه‌های تلفن همراه یکپارچه کنند. سایر گزینه های شخص ثالث، مانند Airship و Pushwoosh، می توانند تجزیه و تحلیل داده ها و تجزیه و تحلیل بازاریابی پیچیده تری را ارائه دهند.

انواع پوش نوتیفیکشن

دو نوع اصلی اعلان برای iOS و Android وجود دارد: اعلان‌های محلی و اعلان‌های راه دور. توسعه دهندگان اعلان های محلی را در یک برنامه می سازند و پیکربندی می کنند. اعلان‌های از راه دور که اعلان‌های فشاری نیز نامیده می‌شوند، به متخصصان فناوری اطلاعات، بازاریابان و توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهند تا در زمان‌های خاصی اعلان‌ها را به جمعیت‌شناسی خاص پایگاه کاربر خود ارسال کنند.

انواع مختلفی از پوش نوتیفیکشن وجود دارد که کاربردها و نیازهای مختلف را برآورده می‌کنند. یک اعلان فشار استاندارد یک اعلان واحد را به دستگاه کاربر ارسال می کند. با این حال، اعلان‌های مبتنی بر موقعیت جغرافیایی، برنامه را قادر می‌سازد تا به تنظیمات موقعیت مکانی کاربر دسترسی داشته باشد و سپس توسعه‌دهندگان، بازاریابان و فناوری اطلاعات می‌توانند اعلان‌ها را بر اساس این اطلاعات ارسال کنند. به عنوان مثال، اپلیکیشن موبایل Yelp کاربران را در مورد رستوران های جدید در منطقه خود مطلع می کند.

فناوری اطلاعات، توسعه‌دهندگان، بازاریابان و موارد مشابه نیز می‌توانند اعلان‌های فشار مکرر را بر اساس یک نیاز تجاری خاص برنامه‌ریزی کنند. به عنوان مثال، یک کسب و کار با یک تخفیف ویژه هفتگی ممکن است بخواهد برای تبلیغ معامله، یک اعلان به پایگاه کاربری خود ارسال کند.

برای چه استفاده می کنند

اعلان‌های فشاری می‌توانند هم برای کاربران نهایی و هم برای کسب‌وکارها ارزش ایجاد کنند. کاربران می توانند به روز رسانی های راحت را در زمان واقعی دریافت کنند، مانند گزارش های آب و هوا، به روز رسانی اخبار یا اطلاعات پرواز. از سوی دیگر، کسب‌وکارها می‌توانند مستقیماً با کاربران ارتباط برقرار کنند و آنها را از طریق پیام‌های فراخوان خاص تشویق به استفاده از برنامه کنند. اعلان‌های فشاری می‌توانند نرخ کلیک را افزایش دهند، محصولات یا پیشنهادات را تبلیغ کنند و کاربران را به کانال‌های بازاریابی دیگر سوق دهند.

یکی از مزیت‌های مهم اعلان‌های فشاری در محاسبات تلفن همراه این است که این فناوری نیازی به باز بودن برنامه‌های خاص روی دستگاه تلفن همراه برای دریافت پیام ندارد. این به گوشی هوشمند امکان می‌دهد حتی زمانی که صفحه دستگاه قفل است و برنامه رسانه اجتماعی که اعلان را فشار می‌دهد بسته است، هشدارهای رسانه‌های اجتماعی یا پیام متنی را دریافت و نمایش دهد.

اثربخشی پوش نوتیفیکشن ها اغلب به نوع برنامه بستگی دارد. به عنوان مثال، برنامه‌های تلفن همراه اشتراک‌گذاری سواری، مانند Uber و Lyft، نرخ‌های انتخاب بالایی دارند زیرا کاربران اغلب موارد ارزشمند و حساس به زمان را دریافت می‌کنند.

چرا پوش نوتیفیکشن ها مهم هستند؟

پوش نوتیفیکیشن در کمک به کاربران برای حفظ تعامل با یک برنامه یا تعامل مجدد با برنامه‌ای که مدتی است باز نکرده‌اند بسیار مؤثر است. این به ویژه مفید است زیرا کاربرانی که دوباره درگیر شده اند نرخ تبدیل درون برنامه ای به طور قابل توجهی بالاتر و هزینه های جذب کمتری نسبت به کاربران جدید دارند. از آنجایی که می‌توانید هنگام مرور درون برنامه‌ای یا حتی زمانی که دستگاهتان قفل است، فشارها را دریافت کنید، این باعث می‌شود که آنها راهی عالی برای انتقال پیام‌های فوری مانند اخبار فوری، شرایط ترافیکی فعلی یا پیشنهادات با زمان محدود باشند.

چند روش خوب برای نوشتن اعلان‌های فشاری چیست؟

آن را تند، کوتاه و شیرین نگه دارید.

محتوا را برای کاربر شخصی سازی کنید (از جمله زبان، زمان و محتوا).

از زبان یک فراخوان برای اقدام (CTA) برای تشویق کاربر به مرحله بعدی استفاده کنید.

زمانی که تصمیم می‌گیرید چه چیزی ارزشمند است، عاقل باشید. آیا آنها در حال حاضر به این اطلاعات نیاز دارند؟

پوش نوتیفیکشن را در راه‌حل اسناد خود بگنجانید و برای بهترین نتایج بهینه‌سازی کنید.

 

https://www.techtarget.com/searchmobilecomputing/definition/push-notification

https://www.adjust.com/glossary/push-notification/

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آرتا رسانه
آرتا رسانه
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
Loading
/
پیمایش به بالا