درباره ما

مجموعه آرتا رسانه در آغازین روز اردیبهشت سال 1392 در جنوبی ترین محله از شهر زنجان، دیار حکیم شیخ اشراق فعالیت خود را در زمینه آموزش و طراحی وب سایت و گرافیک در یک خانه قدیمی استیجاری بنا نهاد و با حمایت خداوند پس از یک سال، همان ملک استیجاری را خریداری و در هجدهم خردادماه سال 1394 مجوز فعالیت استانی خود را با نام مجتمع فرهنگی دیجیتال استانی آرتا رسانه به شماره شناسه 24209 از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت نمود و گستره فعالیت خود را از یک محله به سطح استان رساند. همانطور که عرض شد، حیطه کاری آرتا رسانه از ابتدا طراحی سایت و گرافیک بوده و هنوز نیز بر همان امر مدامت دارد.

راه صعب العبور بود اما غیرممکن نبود

آرتا رسانه با تکیه بر دانش موسسین خود و توکل بر خدا تأسیس شده بود و هیچ ترسی از شکوفا شدن نداشت. اصلاً رسالت ذاتی آرتا رسانه شکوفایی بود. شکوفا شدن خود و شکوفا کردن تمام افرادی که دل در گرو معادلات سرسخت برنامه نویسی و مجهولات فسفر سوز گرافیکی داشتند. دکتر اسماعیلی و مهندس گوهرزاد، موسسین اصلی آرتا رسانه بودند و هنوز هم نقش اصلی طراحی و استراتژی راهبردی را بر عهده دارند. این دو نفر بودند که بیش از 700 برنامه نویس و گرافیست را با قدرت به بازار کار معرفی کردند و هر آنچه داشتند در طبق اخلاص قرار دادند. شاگردان خود را گلچین کردند و در تیم اصلی و دپارتمان های مختلف آرتا رسانه نشاندند و قدرت علمی این مجموعه را توسعه دادند.

سرنوشت شاگردان چه شد ؟

به دلیل اینکه هر دو موسس آرتا رسانه در دانشگاه هم مشغول به تدریس بودند، بخشی از شاگردان ایشان در دانشگاه های مختلف کشورمان در حال تدریس هستند و خود سکان دار رشد و اعتلای دانش برنامه نویسی و گرافیک هستند. در میان دانش آموختگان آرتا رسانه می توانیم افرادی همچون امین فاراد، محسن قوامی، رویا مهدیلو، آیلا عباسیلو، شکرالله بخشی، فهیمه راستگو، مریم رفیعی، شیما اکبری، کیمیا سنگری نژاد و … را نام ببریم که هر کدام از این عزیزان در حوزه خود حرفی برای گفتن دارند و اکنون باعث فخر و مباهات و همچنین الگوی دیگر دانش جویان آرتا رسانه هستند. امین فاراد به تولید کننده انیمیشن تبدیل شده و گستره کاری اش آنقدر وسعت یافته که به صورت سفارشی برای کشورهای حاشیه خلیج فارس، انیمیشن می سازد. رویا مهدیلو مسئول دپارتمان سئوی آرتارسانه شده و کمتر کسی را می یابید که در سئو دستی بر آتش داشته باشد و نام رویا مهدیلو را نشنیده باشد. آیلا عباسیلو، شکرالله بخشی و فهیمه راستگو هم در حوزه برنامه نویسی و بلاک چین، به برندهای بین المللی تبدیل شده اند.

درباره ما
درباره ما
درباره ما
درباره ما
درباره ما
و در ادامه ...

آرتا رسانه کار خود را با عشق و قدرت انجام داد تا بتواند رسالت واقعی خود را انجام دهد. در این بین از کشورهای مختلف اروپایی و آمریکایی، دانشگاه های معتبر خارجی و همچنین شرکت های صاحب نام، از موسسین آرتا رسانه دعوت به سکونت در همان کشورها شد اما این هجرت و جلای وطن چیزی نبود که آنها به دنبالش بودند. دکتر اسماعیلی می گفت به قول ستارخان تبریزی ” من دارم تلاش می کنم که هفت دولت زیر پرچم ایران باشد ” نه اینکه من بروم در یک کشور دیگر نوکر اجنبی بشوم. ما برای تمام کشورهای دنیا کار می کنیم اما پایگاه عملی ما در خاک ایران است و هر کسی ما و کارمان را می خواهد باید با ما در ایران قرارداد ببندد. شاید یک روزی در یک کشور دیگر شعبه ای بزنیم اما اصل ما و اصالت ما در ایران است.

ماجرای تاچ ویترین چه بود ؟

تاچ ویترین را باید اینطور معنا کنیم، یک ویترین لمسی از محصولات و یک پلتفرم نوین در راستای ارتقای کسب و کارهای کم توان ایران بود و با این سبک کار میکرد که برای فعالیت، ساخت فروشگاه، خرید، فروش، تبلیغات، گفتگوی فیمابین خریدار و فروشنده، ارسال پیامک، صدور و ارسال فاکتور، تماس تلفنی، عکاسی از محصولات و … فقط به یک دستگاه موبایل نیاز داشت و به کامپیوتر و لب تاپ نیازی نداشت. این پلتفرم اولین پلتفرم ارتقای کسب و کار اینترنتی در سطح دنیا بود که تمام فعالیت آن با یک موبایل انجام میشد. این پلتفرم از صفر تا صد با استراتژی دکتر اسماعیلی، توسط سرکار خانم مهندس مریم گوهرزاد کدنویسی شد و در حضور وزیر محترم ارشاد که در آن زمان جناب آقای دکتر علی جنتی بودند رونمایی گردید. این پلتفرم علیرغم تمام زحماتی که طی 2 سال متوالی و شبانه روزی برای آن کشیده شد، به یک مرکز واگذار گردید و حق آن به درستی از جانب آن مرکز ادا نشد و با اینکه هنوز هم از بسیاری از موارد مشابه خود برتر است، فعالیت زیادی روی آن انجام نمی شود. ما نمی دانیم، شاید استراتژی آن شرکت محترم چنین باشد …

ورود به دنیای بلاک چین

بعد از تولید تاچ ویترین، احساس شد که باید قدمی فراتر از دنیای برنامه نویسی های متداول برداشته شود. باید از دنیای اندروید و ios خارج شد و وارد دنیای جدیدی شد. دنیای جدیدی که بر زبان اکثر برنامه نویسان بزرگ بین المللی بود، بلاک چین بود. یک دنیای شگفت انگیز و شگرف که اکثر برنامه نویسان را وسوسه میکرد که دستی بر آتش بلاک چین بگیرند. اینجا بود که مهندس گوهرزاد به طور کامل استراتژی خود را بر روی حوزه بلاک چین متمرکز کرد و تلاش شبانه روزی خود را بر این دانش نوظهور گمارد.

دنیای ارزهای دیجیتال

طبیعی بود که وقتی دانش بلاک چین نوظهور است و این ظهور و فراگیری با ایجاد تب خرید و فروش ارزهای دیجیتال مترادف شده باشد، باور عام براین باشد که بلاک چین همان ارزهای دیجیتال است. اما این نکته با گذشت حدود 10 سال از این عرصه، هنوز هم جا نیفتاده و بسیاری از من می پرسند که بلاک چین همان ارزهای دیجیتال است ؟ و من با لبخندی می گویم شما یک لیوان از آب دریای خزر دارید، بلاک چین دریای خزر است و آن لیوان شما، ارزهای دیجیتال. ارزهای دیجیتال بخش بسیار بسیار کوچکی از دنیای بلاک چین است. مجموعه آرتا رسانه با بالا گرفتن تب ارزهای دیجیتال، برای شناخت این عرصه و پاسخ به سوالات عزیزان خود، مدت کوتاهی را صرف شناخت ارزها، شناخت وایت پیپرها و متعلقات دنیای کریپتوکارنسی کرد اما وقتی متوجه کوچکی دنیای ارزهای دیجیتال شد، از آن عبور کرد و سعی کرد که تنها به پاسخگویی به مراجعان خود در این حوزه بسنده کند.

ساخت و ارائه پلتفرم بای سل

تاچ ویترین یک خاطره خوب بود اما تلخ از دست رفت. لذت خاطرات شیرین آن اهرمی شد برای زایش بای سل. بای سل هم همان تاچ ویترین است اما بیشتر در حوزه خدمات گرافیک سرویس می دهد. کاربران بای سل می توانند در این پلتفرم به رایگان فروشگاه بسازند و محصولات دانلودی خود را برای فروش عرضه کنند. نکته حائز اهمیت بای سل این است که هیچ پورسانت یا حق العملی برای فروش محصولات شما نمی گیرد و صد در صد مبلغ فروش با کسر هزینه مرسوم بانکی برای شما واریز می شود. منظور از هزینه مرسوم بانکی، همان هزینه ای است که در زمان کارت به کارت از شما کم می شود. این سخاوت مدیران بای سل به دلیل این است که فقط در ذهن خود به ارتقا و اعتلای کسب و کارها فکر می کنند و هدف مال اندوزی را ندارند. در حال حاضر بای سل علیرغم اینکه در تمام حوزه های محصولات دانلودی مانند کتاب، پوستر، فیلم خام و… فعالیت دارد اما بیشتر مرجعی برای طراحان الگوهای کیف چرمی زنانه و مردانه تبدیل شده و فروش بسیار خوبی را از این پلتفرم کسب می کنند.

NFT شدن پلتفرم بای سل

تمام تلاش مجموعه آرتا رسانه در رابطه با بای سل این است که این پلتفرم را به یک NFT Market تبدیل کنند و در این حوزه هم پیشتاز باشند. در حال حاضر چندین NFT مارکت در کشور عزیزمان ایران راه اندازی شده اما قرار است که با تجربیات موسسین آرتا رسانه، پلتفرم بای سل به یک پلتفرم خاص و منحصر بفرد در دنیای NFT تبدیل شود ان شاءالله.

مدرسه عالی بلاکچین
هسته مرکز رشد
پیمایش به بالا