آرتا رسانه

سندباکس گوگل چیست

سندباکس گوگل چیست؟

جدول محتوا

شاید به طور خاص با مفهوم سندباکس آشنا نباشید. ولی ممکن است برایتان پیش بیاید که سئوی سایت تازه تاسیس را شروع کرده اید و مدام محتوا در سایت قرار می دهید، همه آنچه که در دوره سئو آموزش داده شده است را انجام می دهید، مشکلات فنی و تکنیکال سایت را برطرف می کنید، در شبکه های اجتماعی فعالیت می کنید، بک لینک های معتبر برای سایت می زنید، ولی سایت آن طور که باید و شاید به نتیجه نمی رسد. مشکل کار را پیدا نمی کنید. واقعاً چرا این اتفاق می افتد؟ آیا نتیجه نگرفتن سایت بعد از چندماه طبیعی است؟ شاید بد نباشد که با مفهوم سندباکس گوگل آشنا شوید. توصیه می کنم تا پایان این مقاله با من همراه باشید تا همه چیز را در مورد سندباکس گوگل با شما در میان بگذارم.

الگوریتم Sandboxسند باکس گوگل چیست؟

همانطور که در معایب تولید محتوا با هوش مصنوعی گفته شد، گوگل همه تلاش خود را می کند تا بتواند رضایت کاربرانش را جلب کند. کاربران زمانی راضی هستند که بتوانند هرآنچه را که در گوگل جستجو می کنند را با اطلاعات درست دریافت کنند. با وجود تعداد بالای سایت هایی که در هر دقیقه وارد دنیای آنلاین می شوند، گوگل چطور باید سایت های باکیفیت را از سایت های بی کیفیت تشخیص دهد؟ ممکن است یک سایت در شروع کار سئو، بسیار پرانرژی و اکتیو به محتواگذاری در سایت و رفع مشکلات فنی سایت بپردازد. گوگل بر این حساب به این سایت جایگاه بالایی بدهد و در نتایج سرچ گوگل دیده شود. آیا تضمینی وجود دارد که این سایت همینطور با کیفیت بماند؟ بسیار خودمانی می گویم که سندباکس گوگل یعنی اینکه گوگل سایت های تازه تاسیس را در بازه زمانی 1 الی 4 یا 5 ماهه ( البته این عدد تخمینی و بر اساس تجربه است ) در سندباکس نگه می دارد و به طور ویژه و خاص آن را رصد می کند تا مطمئن شود که این سایت در حوزه فعالیت خودش، سایت باکیفیتی است. سپس اجازه می دهد که بر اساس پیشرفت کار، در نتایج سرچ دیده شود.

چرا بعضی از سایت ها در سندباکس قرار می گیرند؟

در شروع سئوی سایت باید حواستان جمع باشد که کاری نکنید که گوگل به پیشرفت شما شک کند که چطور یک سایت در یک بازه زمانی کوتاه پس از تاسیس، اینطور سریع پیشرفت می کند و حتی از سایت های معتبر با کلمات کلیدی مختلف، بک لینک دریافت می کند. طبیعی است سایتی که نوپا است، به حدی شناخته شده نیست که از سایت های دیگر بک لینک زیادی دریافت کند. زمانی که گوگل به این فعالیت ها مشکوک شود، سایت شما را در سندباکس زیر ذره بین قرار می دهد تا به طور ویژه محتوا و بک لینک ها را بررسی کند.
به همین دلیل است که همواره توصیه می کنیم در سئوی سایت تازه تاسیس در گرفتن بک لینک دقت کنید تا بی محابا رفتار نکرده باشید. می توانید در ماه های اول بک لینک پروفایلی برای سایت بگیرید. ( بهتر است بک لینک ها را خودتان به کمک لیست بک لینک رایگان، برای سایتتان ایجاد کنید. )
حتی در طول زمان سندباکس ممکن است برای برهه ای محتوای سایت شما در رتبه های بالای گوگل قرار بگیرد. زیاد به این جایگاه دل نبندید، در واقع گوگل در حال بررسی میزان رضایت کاربران از سایت است و می خواهد مطمئن شود که اگر این سایت جایگاهی داشته باشد، رفتار کاربران با این سایت چطور خواهد بود.

احترام به سایت های قدیمی با سندباکس

با الگوریتم سند باکس گوگل به نوعی حواسش به سایت های قدیمی و معتبر است. به نوعی از آنها دلجویی می کند که به همین راحتی جایگاه آنها را به سایت های تازه تاسیس نمی دهد و باید فیلترهایی را رد کنند تا بتوانند در صفحه سرچ گوگل دیده شوند. به این معنی است که سایت ها باید حواسشان را جمع کنند که با سئوی کلاه سیاه یا محتوای اسپم سعی در فریب گوگل نداشته باشند و همه تلاش خود را در تولید محتوای باکیفیت به کار گیرند.

از کجا متوجه شویم که در سند باکس قرار گرفته ایم؟

چند فاکتور برحسب تجربه ذکر می کنم و امیدوارم که در تشخیص اینکه سایت شما در سندباکس گوگل قرار گرفته است یا خیر، برایتان مفید باشد.

  • سندباکس گوگل فقط برای سایت های تازه تاسیس در ماه های اول تاسیس اتفاق می افتد.
  • عدم نتیجه گرفتن برای کلیه صفحات سایت و تقریباً در تمام کلمات کلیدی و مهم اتفاق می افتد.
  • در سرچ کنسول سایت، کلمات بی ربط به سایت خود مشاهده می کنید.
  • برای یک الی چند روز، ممکن است یک یا چند محتوای شما در نتایج اول دیده شود و مجدد جایگاه خود را از دست دهد.
  • سندباکس برای سایت های تازه تاسیس فقط یکبار اتفاق می افتد.

اشتباهات رایج برای خروج از سندباکس

گاه افراد در تشخیص اینکه سایت در سندباکس قرار گرفته است، دچار اشتباه می شوند و با انجام کارهای سراسیمه، سعی در بهبود جایگاه خود دارند. به این تجربه شخصی من دقت کنید.
در اوایل شروع کار سئو بودم و سئوی سایت تازه تاسیس را انجام می دادم. جوانتر بودم و بی تجربه و پرانرژی ‼️‼️ به صورت رگباری در سایت محتوای جدید درج می کردم. بک لینک های زیاد برای سایت می زدم. در یکی دو ماه اول می توانم بگویم که همه مشکلات فنی سایت را برطرف کردم و بعد از حدود 2 الی 3 ماه با فقر محتوایی در حوزه کاری آن سایت، مواجه شدم. دیگر نمی توانستم روزانه محتوای جدید درج کنم. سایت مشکل فنی خاصی نداشت و برای بک لینک هم واقعا با محدودیت مواجه شده بودم. راستش اگر خودم هم جای گوگل بودم به صلاحیت این سایت شک می کردم. در واقع رهرو آن نيست كه گه تند و گهي خسته رود، رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود. این تک بیت را در همه احوال باید سرلوحه کار خود قرار دهیم. بعد از حدود 4 ماه با افت شدید رتبه مواجه شدم. حتی مهمترین صفحه سایت کلا از نتایج گوگل حذف شد. خب با مفهوم سندباکس آشنا نبودم و دوباره شروع کردم به درج محتوا، ولی اینبار محتواها کیفیت خوبی نداشت و فقط برای رضای خاطر گوگل بود و نه کاربر. یعنی ارزشی به محتوای سطح وب، اضافه نمی کرد. بک لینک های انبوه گرفتم و تیجه خوبی نگرفتم و موفق نشدم سایت را از سندباکس خارج کنم.
اول به درستی تشخیص دهید که آیا سایت وارد سندباکس شده یا جریمه شده اید.

  • کارهای سایت را آهسته ولی پیوسته انجام دهید.
  • از کارهای سراسیمه و بدون دلیل علمی و منطقی پرهیز کنید.
    هرس محتوا انجام دهید.
  • از گرفتن بک لینک های اسپم و غیرمعتبر پرهیز کنید.
  • در واقع کاری نکنید که گوگل به خودش بگوید، خوب شد رتبه های این سایت را کاهش دادم، با این کارهایش ثابت کرد که لیاقت قرار گرفتن در نتایج اول سرچ را ندارد 🤔🤔

چرا گوگل تصمیم می گیرد یک سایت را در سندباکس قرار دهد

رفتار مشکوک در سئوی سایت تازه تاسیس، تولید محتوای انبوه، بک لینک های زیاد در ابتدای مسیر، رفع مشکلات سایت به یکباره و خیلی سفید کار کردن یا خیلی سیاه کار کردن، اشتباهاتی است که باعث می شود در ماه های ابتدای تاسیس سایت، گوگل سایت را در سندباکس قرار می دهد تا به طور ویژه آن را بررسی کند.

روش های خروج سایت از سندباکس یا جلوگیری از سندباکس

همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. در ادامه مواردی را که ذکر می کنم را برای جلوگیری از قرار گرفتن سایت در سندباکس یا حتی خروج از سندباکس گوگل در نظر بگیرید.

  • در شروع سئوی سایت، محتوا را به یکباره در سایت قرار ندهید. حداقل بازه زمانی 3 ماهه را در نظر بگیرید، محتوای 3 ماه را تولید کنید و با زمانبندی در روزها و ساعت های مشخص و منظم آنها را منتشر کنید. بستگی به میزان محتوایی که قرار است در سایت انتشار دهید، خودتان تصمیم بگیرید که هفنته ای یک محتوا منتشر کنید یا دو محتوا. حتی اگر سایت در سندباکس قرار گرفت، این روال را به هیچ وجه ترک نکنید و محتوا را در زمان های مشخص و منظم در سایت قرار دهید تا کرول باجت سایت خود را افزایش دهید.
  • این مورد را واقعاً بنا به تجربه شخصی خودم می گویم و ممکن است در همه سایت ها اینطور نباشد. از گرفتن رپورتاژهای انبوه با محتوای تکراری در رسانه های مختلف پرهیز کنید. اولاً این نوع رپورتاژها با محتوای تکراری است، دوماً که چون رپورتاژهای رسانه ها به سرعت ایندکس می شوند، به یکباره در عرض 1 الی 2 روز حدود 10 الی 20 یا بیشتر، لینک فالو از رسانه های مختلف به سایت شما، ارجاع داده میشود و من هم اگر جای گوگل باشم، به توجه یکباره رسانه ها به یک سایت در 1 الی 2 روز، شک می کنم. گوگل که خبر ندارد شما برای رپورتاژ آگهی به رسانه ها پول پرداخت کرده اید. 🧐🧐
  • همه مشکلات فنی سایت را در ماه اول برطرف نکنید و به مرور در چند ماه آنها را آهسته برطرف کنید.
  • در ابتدای مسیر، برای سایت بک لینک های پروفایلی بزنید.
  • از بک لینک های کامنتی به صورت مستقیم به سایتتان، لینک ندهید. این صفحات معمولاً اسپم اسکور بالایی دارند و بهتر است به عنوان بک لینک گره 2 یا بالاتر استفاده کنید.
  • از ریدایرکت های زیاد در سایت پرهیز کنید. کاری نکنید که گوگل فکر کند قصد خرابکاری دارید و با ریدایرکت های زیاد، می خواهید فریبش دهید.

توجه داشته باشید که سندباکس فقط برای سایت های تازه تاسیس آن هم در ماه های ابتدایی و فقط یکبار اتفاق می افتد. پس هر افت رتبه را به پای سندباکس قرار ندهید. امیدوارم با این مقاله بتوانید سایت خود را از سندباکس خارج کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آرتا رسانه
آرتا رسانه
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
Loading
/
پیمایش به بالا