یکی از چالش های همیشگی برای کسانی که می خواهند سایت تازه تاسیس خود یا مشتری را سئو کنند، این است که چگونه در بازه زمانی کوتاه، بتوانند کاربر جذب کنند؟
اگر شما هم در ابتدای مسیر هستید و نگرانی سئو سایت تازه تاسیس را دارید و گمان می کنید که با وجود رقبای قدیمی در این حوزه، نمی توانید به راحتی رتبه بگیرید، این مقاله کاملاً مناسب شماست و پیشنهاد می کنم آن را تا پایان دنبال کنید. قطعاً تصمیم نداریم که چک لیست سئو ارائه دهیم و واقعاً می خواهیم راهکار واقعی و عملی که خودمان هم تست کرده ایم را به شما آموزش دهیم.
همانطور که گفته شد در این مقاله با موضوعاتی از قبیل سئوی محتوا، بک لینک، سرعت و نظایر آن که در دوره های سئو، آموزش داده می شود صحبت نمی کنیم. برای شروع سئوی سایت تازه تاسیس، در ابتدا چند کلمه کلیدی مناسب پیدا کنید. نکته مهم همینجاست. در ابتدا به سراغ کلمات کلیدی تک کلمه ای یا دو کلمه ای پررقابت نروید. این اشتباهی است که اکثر سئوکاران مبتدی انجام می دهند و گمان می کنند از همان ابتدا باید انرژی خود را صرف کلمات کلیدی سخت بکنند. قطعاً رقابت در این کلمات بسیار بالاست و گوگل به راحتی به شما رتبه و جایگاه نمی دهد.
از کلمات کلیدی لانگ تیل و چند کلمه ای استفاده کنید. سوال اینجاست که بهترین لانگ تیل و عبارات کلیدی را باید از کجا پیدا کنید؟ قطعاً عبارات کلیدی چند کلمه ای بسیاری در حوزه کاری شما وجود دارد، اما کدام باید در اولویت قرار گیرد؟ کدام یک از لانگ تیل ها می توانند کاربر جذب کنند؟
این نکته را هم در نظر داشته باشید که از عباراتی استفاده کنید که بین مردم مصطلح است و از انتخاب کلمات تخصصی پرهیز کنید. به طور مثال اگر می خواهید در خصوص ( عمل کشیدن پلک ) یا ( جراحی پلک افتاده ) مقاله ای بنویسید، به هیچ عنوان کلمه ( بلفاروپلاستی ) را انتخاب نکنید. درست است که ” بلفاروپلاستی ” معادل علمی ” عمل کشیدن پلک ” است، اما تعداد بسیار کمی از مردم این موضوع را می دانند. من هم همین الان برای اینکه بدانم اصطلاح علمی عمل کشیدن پلک چه نام دارد، مجبور به سرچ شدم و به هیچ عنوان با این کلمه آشنایی نداشتم. در نتیجه مردم عبارتی را سرچ می کنند که منظورشان را برسانند. همین الان شما هم این موضوع را با کلمه یا عبارتی دیگر تست کنید.
برای پیدا کردن لانگ تیل از دو روش می توانید استفاده کنید.
خب حالا که چند عبارت کلیدی خوب پیدا کردید، به سراغ تولید محتوا می رویم. هر آنچه را که در مورد سئوی محتوا در دوره آموزش سئو، شنیده اید را فعلاً کنار بگذارید. فقط به دنبال این باشید که در محتوای خود نیاز کاربر را برطرف کنید. از صغری کبری چینی در محتوای خود بپرهیزید و همان ابتدای مطلب، سعی کنید نیاز کاربر را برطرف کنید. کاربری که به دنبال جواب سوال خود، در اینترنت جستجو کرده است، حوصله این را ندارد که نوشته شما را تا آخر بخواند و در پاراگراف آخر جواب سوال خود را پیدا کند. حتی ممکن است به گمان اینکه این مقاله، مقاله مفیدی نیست از سایت شما خارج شود و این باعث می شود که گوگل یک امتیاز منفی به شما بدهد که نتوانسته اید نیاز کاربر را برطرف کنید. رضایت کاربر همیشه در صدر اولویت های گوگل قرار دارد و حواستان به این موضوع باشد‼️‼️‼️
خب این یعنی چه؟ بیایید بازی با الفاظ را کنار بگذاریم. توجه به نیت کاربر یعنی اینکه در نظر بگیریم وقتی کاربری عبارتی را در گوگل جستجو می کند به دنبال رفع چه نیازی است؟ چه نیتی از این سرچ در گوگل دارد؟ آیا می خواهد 2 یا چند کالا، شرکت، پزشک، بیمارستان، لباس یا موارد دیگر را با هم مقایسه کند؟ مثلا وقتی سرچ می کند بهترین شرکت برای خرید سایت، خب مشخص است که می خواهد چند شرکت طراحی سایت را باهم مقایسه کند و بعد تصمیم بگیرد. حالا شما یک مقاله تبلیغی فقط در مورد شرکت خودتان بنویسید، قطعاً احتمال اینکه گوگل به این مقاله رتبه بدهد، بسیار کم خواهد بود.
اگر عبارت ” خرید ساعت مچی مردانه ” را سرچ بزند، خب کاملا مشخص است که قصد خرید ساعت مچی مردانه دارد. خیال ندارید که برای این جستجو، مقاله تحویلش بدهید. 🙄🙄🙄 بله درست است، باید یک دسته بندی فروشگاهی مربوط به مدل های مختلف ساعت مچی مردانه را نشانش بدهید.
حتماً سوال می کنید چه زمانی تک محصول، نیت کاربر از جستجو است؟ اگر سرچ کاربر عبارت ” خرید ساعت مچی مردانه مدل فلان، برند فلان ” باشد، خب مشخص است که باید محصولی نمایش داده شود که دقیقاً همان مدل و همان برند باشد. احتمال اینکه صفحه این محصول در گوگل رتبه بگیرد بسیار زیاد است. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. اگر هم بد توضیح دادم در کامنت ها بنویسید تا مثال بهتری بزنم.
محتوای خود را تکمیل کرده اید؟ خب باید کاری کنیم که رضایت کاربر را بیشتر جلب کنیم.( گوگل را که یادتان نرفته است، همه حواسش به رضایت کاربرانش است. )
برای اینکه کاربر از خواندن محتوای نوشته شده، حوصله اش سر نرود، به چند نکته توجه کنید:
در این خصوص نظرات متفاوتی وجود دارد. نظر من این است که برای سایت های تازه تاسیس، شروع به لینک سازی از نوع بک لینک های پروفایلی کنید. منابع زیادی برای پیدا کردن لیست بک لینک رایگان وجود دارد، از این منابع استفاده کنید. بک لینک های پروفایلی از نظر گوگل مشکوک نیستند و طبیعی جلوه می کنند. چون طبیعی است که افراد در سایت های مختلف برای معرفی خودشان پروفایل داشته باشند .
خب این کافی نیست. برای گرفتن رتبه در میان سایت های قدیمی تر و قوی تر، باید کار مضاعفی انجام دهید. می توانید کاری کنید که کاملاً طبیعی بک لینک دریافت کنید. یعنی در موضوع خاص، تبدیل به مرجع شوید و سایت های دیگر به شما لینک دهند. آسانترین کار برای گرفتن بک لینک از سایر سایت ها به صورت طبیعی، این است که یک محتوا تولید کنید و در آن آمار و ارقام مربوط به صنعت خود را پوشش دهید. این آمار را در ابتدای صفحه به طوری که فهم آن برای کاربران، بسیار ساده باشد قرار دهید. آمار و ارقامی که ارائه می دهید، آپدیت و دقیق باشد. سعی کنید این محتوا، رتبه بگیرد و دیگران با این صفحه آشنا شوند. در این صورت می بینید که چطور به طور طبیعی صاحب بک لینک می شوید.
امیدوارم توانسته باشم مختصر و مفید، آنچه را که در ذهنم بود را به شما منتقل کنم. سعی کردم از زیاده گویی بپرهیزم و آنچه را که به شما گفتم را خودم هم عملی کنم. اگر شما هم تجربه یا ایده ای برای رتبه گرفتن سریع یک سایت تازه تاسیس دارید، لطفاً در کامنت ها به اشتراک بگذارید تا هم من و هم خوانندگان این مقاله، از آن استفاده کنند.