طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت اختصاصی

خرید سایت اختصاصی پایتون و طراحی سایت اختصاصی فروشگاه اینترنتی و سایت شما با برنامه نویسی لاراول

منظور از طراحی سایت اختصاصی چیست؟

طراحی و خرید سایت اختصاصی به معنای طراحی و توسعه یک وب سایت به صورت اختصاصی برای یک شخص یا سازمان خاص است. در این روش، سایت با توجه به نیازهای ویژه و مشخصات کاربری هدف، طراحی می‌شود و از قالب‌های گسترده‌ای نظیر وردپرس که در دسترس هستند، استفاده نمی‌شود. با طراحی سایت اختصاصی، شخص یا سازمان می توانند طرح و رنگ بندی سایت را بر اساس نیازهای خود و با توجه به استراتژی کسب و کار خود شخصی‌سازی کنند. همچنین، این روش برای بهبود تجربه کاربری و جذب مخاطبان هدف بسیار مفید است.

به بیان دیگر در طراحی سایت اختصاصی، سایت بدون استفاده از قالب های آماده و از 0 تا 100 بر اساس یکی از زبان های برنامه نویسی، کدنویسی می شود و به صورت کاملاً اختصاصی بر اساس خواسته های مشتری انجام می شود. اگر منظور شما خرید سایت با قالب وردپرس است، از صفحه سایت ارزان بازدید کنید. 

تعرفه سایت فروشگاهی اختصاصی (کدنویسی شده)

Shopping-Ekhtesasi
Image
Logo

چه کسانی به خرید سایت اختصاصی نیاز دارند؟

به طور کلی همه افراد نیاز به یک سایت اینترنتی برای فروش کالا و خدمات یا معرفی خدمات خود دارند. در این میان برخی از صاحبان مشاغل، انتظاراتی از وب سایت خود دارند که به وسیله قالب های آماده وردپرس امکان پذیر نمی باشد و نیازمند اضافه شدن امکانات بیشتری است. اشخاص و سازمان‌های مختلف برای رسیدن به اهداف خود به طراحی سایت اختصاصی نیاز دارند. برخی از این اشخاص و سازمان‌ها عبارتند از: اگر به دنبال رقابت با رقیب خاصی هستید، باید بررسی کنید که نوع سایت رقیب از چه نوع سایتی می باشد. اگر رقیب شما از سایت های اختصاصی استفاده کرده است، بهتر است برای پایاپای بودن رقابت، شما هم از سایت های اختصاصی استفاده نمایید. سایت هایی که از الگوریتم های خاصی نظیر، نظر سنجی روانشناسی، پیش بینی نتایج کنکور و یا موارد دیگر پیروی می کنند، ناچار هستند برای پیاده سازی از سایت های اختصاصی استفاده کنند. به طور کلی، هر شخص یا سازمانی که نیاز به ساخت یک وب سایت منحصر به فرد و با قابلیت‌های خاص و اختصاصی دارد، به طراحی سایت اختصاصی نیاز دارد.

  • شرکت‌ها و کسب و کارهای بزرگ و کوچک که نیاز به یک وب سایت حرفه‌ای دارند
  • فروشندگان اینترنتی و فروشگاه‌های آنلاین که برای فروش محصولات خود به یک وب سایت اختصاصی نیاز دارند.
  • موسسات آموزشی که به دنبال ایجاد سامانه‌های آنلاین برای آموزش و یا برگزاری دوره‌های آنلاین هستند.
  • سازمان‌های غیرانتفاعی و خیریه که نیاز به وب سایتی برای جذب حمایت کنندگان و معرفی فعالیت‌های خود دارند.
  • دولت و سازمان‌های دولتی که به دنبال ایجاد سایت‌های اختصاصی برای ارائه خدمات به شهروندان هستند.
  • اگر رقیب شما از سایت های اختصاصی استفاده کرده است، بهتر است برای پایاپای بودن رقابت، شما هم از سایت های اختصاصی استفاده نمایید.

دسترسی آسان به بخش مدیریت سایت های اختصاصی

یکی از نگرانی های همیشگی مشتریان برای سفارش طراحی سایت اختصاصی و کدنویسی این مساله است که نمی توانند قسمت های مختلف سایت را تغییر دهند. به طور مثال اگر بخواهند مقاله یا محصول به سایت اضافه کنند یا اگر بخواهند سایتشان را سئو کنند، بدون وجود افزونه هایی مثل رنک مث، چطور می توان سایت را سئو کرد یا مطلب جدید به سایت اضافه کرد. آیا برای هر تغییر کوچک باید با شخص یا شرکتی که کدنویسی سایت را انجام داده است، در ارتباط باشند؟ جواب خیر است. در آرتا رسانه سایت های اختصاصی به گونه ای طراحی شده اند که مانند سایت های وردپرسی همه بخش های مورد نیاز برای سئو به طور کامل در دسترس قرار دارد، ضمن اینکه می توانید مدیریت کامل به قسمت های مختلف داشته باشید بدون اینکه نیازی به برنامه نویسی باشد. 
در ادامه چند نمونه ویدئو که مربوط به بخش های مختلف سایت های اختصاصی آرتا رسانه می باشد را مشاهده کنید. 

ویژگی های سایت اختصاصی آموزشی

نمونه سایت آموزشی کدنویسی شده

نمونه پیشخوان سایت فروشگاهی اختصاصی

نمونه سایت اختصاصی شرکتی

نمونه سایت فروشگاه اختصاصی و کدنویسی 

چرا سایت اختصاصی؟

مزایای طراحی سایت اختصاصی

شخصی‌سازی

شخصی‌سازی

یکی از مهمترین مزایای طراحی سایت اختصاصی، این است که سایت بر اساس نیازها و مشخصات کاربری هدف طراحی می‌شود. با توجه به این نکته، سایت به صورت کاملاً شخصی‌سازی شده و با استفاده از رنگ‌ها، فونت‌ها، طرح بندی و ساختار منحصر به فردی طراحی می‌شود که برای جذب مخاطبان و خلق تجربه کاربری بهتر بسیار مفید است.

قابلیت توسعه

قابلیت توسعه

با طراحی سایت اختصاصی، می‌توانید تمام نیازهای کسب و کار خود را در سایت پوشش دهید و آن را به راحتی با توسعه بیشتر به مرور زمان بهبود دهید.

بهبود تجربه کاربری

بهبود تجربه کاربری

با طراحی سایت اختصاصی، می‌توانید تجربه کاربری بهتری برای بازدیدکنندگان سایت ایجاد کنید. به عنوان مثال، شما می‌توانید یک طرح بندی منحصر به فرد و کاربر پسند را بر اساس نیازهای کاربری هدف طراحی کنید تا کاربران به راحتی به اطلاعات مورد نیازشان دسترسی پیدا کنند.

ایجاد اعتماد

ایجاد اعتماد

با طراحی وبسایت اختصاصی خود، می‌توانید اعتماد کاربران و مخاطبان خود را بهبود دهید. با ایجاد یک سایت حرفه‌ای و با کیفیت، کاربران به راحتی می‌توانند احساس امنیت و قابلیت اطمینان از کسب و کار شما را داشته باشند.

سئوپذیری فوق العاده

سئوپذیری فوق العاده

می‌توانید سایت خود را به بهترین شکل برای موتورهای جستجو بهینه کنید. به طور کلی، سایت اختصاصی برای بهبود رتبه در نتایج جستجوی اینترنتی بسیار مفید است، چرا که با توجه به زبان برنامه نویسی و نوع کدها، این نوع سایت کدهای بهینه تر و سبک تری دارد.

پروسه سفارش سایت اختصاصی

صحبت با کارشناس فروش

همه خواسته های خود را به صورت شفاهی با کارشناس فروش در میان بگذارید تا مشخص شود آیا اصولاً به سایت اختصاصی نیاز دارید یا می توانید با استفاده از قالب های آماده، سایت خود را راه اندازی کنید.

ارسال مستندات سایت

پس از صحبت با کارشناس فروش و تصمیم به طراحی وبسایت اختصاصی، همه خواسته ها و انتظارات خود را از وبسایتتان را به صورت مرتب و مکتوب به آدرس ایمیل شرکت ارسال نمایید.

بررسی مستندات توسط تیم فنی

پس از ارسال مستندات سایت، تیم فنی موارد مطرح شده را بررسی و برای هر کدام از موارد، زمانبندی و هزینه اعلام می کند و شما با توجه به بودجه خود تصمیم می گیرید که کدام یک از امکانات سایت خود را در اولویت طراحی قرار دهید.

قبل از شروع به کار طراحی سایت اختصاصی، حتماً در مورد گرافیک، فونت، رنگ بندی سایت، نوع درگاه بانکی (در صورت فروشگاهی بودن سایت)، نوع چینش منوی اصلی و فوتر سایت با کارشناس صحبت و نظرات خود را با تیم برنامه نویسی در میان بگذارید.

زبان های برنامه نویسی

زبان های برنامه نویسی مورد استفاده در طراحی سایت اختصاصی

  • HTML

    این زبان برای ساختاردهی و نمایش محتوای وب سایت استفاده می‌شود. HTML از تگ‌ها و عناصر ساختاری برای نمایش محتوای وب سایت استفاده می‌کند.

  • CSS

    این زبان برای طراحی وب سایت و تعیین قالب بصری آن استفاده می‌شود. CSS به شما امکان می‌دهد تا ظاهر وب سایت خود را شخصی‌سازی کنید.

  • JavaScript

    این زبان برای افزودن دینامیکی و تعامل به وب سایت استفاده می‌شود. با استفاده از این زبان می‌توانید از جمله افکاری مانند اعتبارسنجی فرم، جستجوهای پویا، انیمیشن‌ به سایت خود اضافه کنید.

  • PHP

    این زبان برای تعامل با دیتابیس‌ها و ایجاد بخش‌های پویا وب سایت استفاده می‌شود. PHP به شما امکان می‌دهد تا صفحات داینامیک، فرم‌های تعاملی را به سایت خود اضافه کنید.

  • Laravel

    امکاناتی مانند مسیریابی پیشرفته، مدیریت پایگاه داده، سیستم احراز هویت و قالب‌سازی را فراهم می‌کند و از ابزارهایی مانند Eloquent ORM برای ارتباط با پایگاه دادهاستفاده می‌کند.

  • Python

    این زبان برای توسعه سرور وب، پردازش داده و توسعه برنامه‌های کاربردی استفاده می‌شود. Python به شما امکان می‌دهد تا برنامه‌های پیچیده، الگوریتم‌های هوش مصنوعی و ابزارهای داده‌کاوی را برای سایت خود ایجاد کنید.

Image NewsLetter
Icon primary
Newsletter

در خبرنامه آرتا رسانه عضو شوید

با آخرین اخبار و تخفیف های ما آگاه شوید