رپورتاژ آگهی به منزله مقاله ای است که در راستای آگاهی بخشی به مخاطب در زمینه موضوعی خاص، نوشته می شود ولی هدف نهایی و اصلی آن، معرفی خدمات یا محصولات خودتان است. در واقع یک متن تبلیغاتی غیرمحسوس ‼️‼️ است.
جدول محتوا رپورتاژ آگهی چیست؟
شمایی که در حال مطالعه یک مقاله در خصوص رپورتاژ آگهی و مفهوم آن هستید، قطعاً در حوزه سئو مطالعاتی داشتید و جملاتی نظیر ” رپورتاژ آگهی چیست “،” در خرید رپورتاژ به چه نکاتی باید توجه کنیم ” ، ” از چه رسانه ای رپورتاژ بگیریم” یا ” آیا همه رپورتاژها پولی هستند ” و از این قبیل سوالات را بارها شنیده اید؟ در این مقاله قصد دارم 0 تا 100 رپورتاژ آگهی و اینکه اصلاً چه لزومی دارد شما رپورتاژ آگهی بخرید، از چه رسانه ای باشد؟ معیار انتخاب رسانه برای انتشار رپورتاژ چیست؟ چه متنی برای آن نوشته شود، به طور کامل صحبت کنیم. بدون اغراق، این مقاله یکی از جلسات مربوط به دوره آموزش سئو است که پیشنهاد می کنم تا پایان با ما همراه باشید و اگر تجربه ای در این زمینه دارید، با ما و دیگر خوانندگان این بخش، آن را به اشتراک بگذارید.
این سوال خوبیست. اصلا چه لزومی دارد رپورتاژ بخرید؟ چه تاثیری در سئوی سایتتان دارد؟ به این موضوع توجه داشته باشید که شما می توانید سئوی سایت را بدون خریدن حتی یک رپورتاژ آگهی هم پیش ببرید. البته این مساله به حوزه رقابتی شما مرتبط است. مثلا در برخی حوزه ها از جمله سئوی سایت های مهاجرتی یا سئوی سایت های خدماتی رقابت به شدت بالاست و متاسفانه در این حوزه به جای سئوی محتوا، بیشتر روی سئوی خارجی و بک لینک هزینه شده است. واقعاً بدون اغراق در برخی حوزه های خدماتی، کمتر رسانه ای را می توانید پیدا کنید که در آن رپورتاژ منتشر نشده است.
قطعاً روال درستی نیست ولی خب باید قبول کنیم که این خانه از پایه خراب است!!! برای رسیدن به رقبا شما هم ناچار هستید به همین منوال کار کنید. البته امیدوارم با آپدیت های اخیر گوگل که اکثراً مربوط به محتوای مفید هستند، این مساله بهبود پیدا کند و سایت هایی که محتوای معتبر و غنی تری دارند، جایگاه بهتری در صفحه نتایج گوگل داشته باشند و حق به حقدار برسد.
اگر خیلی اصولی به قضیه نگاه کنیم، شما بدون اینکه گوگل اطلاع داشته باشد، مبلغی را به یک رسانه معتبر پرداخت می کنید تا محتوایی را در سایت خود منتشر کند و از آن صفحه با انکرتکستی که شما اعلام می کنید به سایت شما لینک فالو دهد. گوگل اینطور تصور می کند که سایت شما در آن حوزه، از نظر این رسانه که اعتبار بالایی هم دارد، لایق دریافت لینک فالو می باشد و به اعتبار آن رسانه، گوگل به شما اعتبار می دهد.
با این تعریف، کاملاً مشخص می شود که باید به دنبال انتشار رپورتاژ در چه سایت ها و رسانه هایی باشیم.
البته اگر در انتخاب رسانه دقت کافی نداشته باشید ممکن است به اعتبار و جایگاه سایت شما، ضرباتی هم وارد شود.
https://websiteseochecker.com/check-history-of-domain-authority/
بعد از قرار دادن لینک صفحه، کمی به سمت پایین اسکرول کنید. می بینید که سیر صعودی یا نزولی دامین آتوریتی و قدمت دامنه را با نمودار نمایش می دهد.
در این نمودار می بینید که چیز مشکوکی وجود ندارد و سیر نمودار طبیعی است و به یکباره افزایش پیدا نکرده است.
اول باید ببینید کدام یک از صفحات سایت شما، برایتان اهمیت بیشتری دارد. قطعاً به آن صفحات با کلمه کلیدی صفحه مقصد باید لینک دهید. ولی به تجربه ثابت شده است که گرفتن رپورتاژ برای صفحاتی که از صفحه سوم سرچ گوگل، عقب تر هستند، تقریباً بی فایده است. البته این تجربه شخصی است و ممکن است در برخی حوزه ها و یا با برخی رسانه های خیلی پرقدرت و معتبر عکس این قضیه هم اتفاق بیوفتد.
معمولاً رسانه ها اجازه درج حداقل سه لینک به سایت را می دهند. به هیچ وجه هر سه لینک را به یک صفحه اختصاص ندهید و آن را بین صفحات مختلف سایتتان پخش کنید.
پتانسیل بک لینکی که از رپورتاژ دریافت می کنید را با انکرتکست هایی نظیر ” اینجا کلیک کنید ” یا ” موارد بیشتر ” و این طور کلمات و عبارات عمومی، هدر ندهید و از کلمه کلیدی صفحه مقصد به عنوان انکرتکست استفاده کنید. می توانید مقاله انکرتکست چیست را مطالعه کنید.
باید حتماً رسانه مدنظرتان را بررسی کنید تا قبلاً با کلمه کلیدی مدنظر شما به یک سایت دیگر لینک داده نشده باشد. به خصوص اگر آن سایت در آن کلمه کلیدی به نسبت شما، جایگاه بهتری داشته باشد، عملاً شما شانس کمتری در گرفتن نتیجه مطلوب دارید.
یک سوال اساسی اینجا وجود دارد و آن این است که:
خب نگران این موضوع نباشید. من در این زمینه تحقیق کرده ام و متوجه چند نکته شدم که با شما به اشتراک می گذارم. چند دلیل در ادامه بیان می کنم که نشان دهنده این موضوع هست که لینک های یکتانت در دسته لینک های خروجی صفحه قرار نمی گیرند.
در ادامه یک روش آموزش می دهم که به راحتی لینکهای جاوااسکریپت صفحه را غیرفعال کنید و دقیقا ببنید که بعد از غیرفعال شدن جاوااسکریپت صفحه، چه تعداد لینک خروجی باقی می ماند.
بیایید با هم رسانه خبر فوری را در حوزه مهاجرت به کانادا بررسی کنیم. ابتدا این دستور را در نوار آدرس مرورگرتان paste کنید.
site:https://www.khabarfoori.com/ مهاجرت به کانادا
یعنی می خواهیم در رسانه خبر فوری کلیه صفحاتی که در خصوص مهاجرت به کانادا، صحبت شده است را به ما نمایش دهد. ( می توانید به جای مهاجرت به کانادا، حوزه کاری خودتان را بنویسید )
از بین لینک ها، یکی از صفحات را باز کنید.
بر روی site setting کلیک کنید.
در قسمت javascript، جاوااسکریپت صفحه را غیر فعال کنید.
به صفحه برگردید و صفحه را رفرش کنید. می بینید که دیگر خبری از تبلیغات بنری نظیر یکتانت نیست و لینک های خروجی واقعی به جا مانده اند. دنبال لینک هایی نظیر این تصویر باشید.
اگر موس را روی هر یک از لینک هایی که در قسمت پیوندها وجود دارد، نگه دارید، متوجه می شوید که هر یک از این پیوندها به سایت های مختلف لینک داده شده اند و این یعنی تعداد زیادی لینک خروجی غیر از لینک سایت شما، در این صفحه رپورتاژ قرار دارد و قدرت لینک های شما را کاهش می دهد. باید به دنبال رسانه ای باشید که اینچنین لینک های خروجی کمتری دارد. ایده آل سایتی هست که غیر از لینک سایت شما، لینک خروجی دیگری نداشته باشد.
بله وجود دارد. از قدرت سایت های پست مهمان غافل نشوید. حتی با وجود اینکه از این سایت ها لینک نوفالو، دریافت می کنید، به دلیل اعتبار بالای این سایت ها، اعتبار خوبی به سایت شما منتقل می شود. باید محتوای خوب و کاربرپسندی بنویسید و در این سایت ها منتشر کنید. به طور مثال سایت ویرگول را در نظر بگیرید. در بسیاری از سرچ ها می بینید که سایت ویرگول یکی از 10 سایت موجود در صفحه اول است. به این مثال توجه کنید:
می بینید که با سرچ عبارت ” کسر تلسکوپی ” سایت ویرگول در رتبه اول قرار دارد و این نشان از اعتبار و قدرت بالای این سایت است. حال اگر لینک سایت خود را در این مقاله قرار داده باشید، آیا با وجود نوفالو بودن، اعتباری به سایت شما منتقل نمی کند؟
البته در لیست بک لینک رایگان می توانید تعداد زیادی سایت پست مهمان خوب و معتبر پیدا کنید. در اینجا هم به چند نمونه از این سایت ها که می توانید رپورتاژ رایگان منتشر کنید، اشاره می کنیم: