سایت تشخیص کپی بودن مقاله

ژوئیه 16, 2024 39 mins read

در این مقاله قصد دارم در خصوص تشخیص محتوای کپی شده صحبت کنم و چند ابزار را که برای تشخیص محتوای کپی شده است را خدمتتان معرفی کنم.

به دلیل اهمیت سئوی سایت، با ما همراه باشید تا متوجه شوید هر محتوایی که منتشر می‌شود ساخته ذهن کارشناس تولید محتوا نمی‌باشد بلکه صرفاً سرقت ادبی است.

منظور از محتوای کپی شده چیست؟

شاید بارها برایتان پیش‌آمده که برای خواندن مطلب در خصوص موضوع مورد نظر خود در بین نتایج نمایش داده شده محتواهایی را مشاهده می‌کنید که تکراری هستند یا حداقل بسیار شبیه به مطالب سایت‌های دیگر هستند.

دلیل این مسئله این است که محتوا نویس این مطلب را کپی کرده یا حداقل مطلب نوشته شده توسط این نویسنده توسط محتوانویس‌های دیگر کپی شده است.

مطمئنا هیچ کاربری از مشاهده و خواندن محتواهای تکراری خوشش نمی‌آید و ممکن است با مشاهده مطلب کپی در سایت دیگر به سراغ آن سایت نرود حتی اگر تا مدتی در نتایج گوگل بالا باشد.

همانطور که می‌دانید بخش مهمی از یک وب‌سایت را محتوای آن شکل می‌دهد بخصوص اگر هدف وب‌سایت شما آموزش و انتشار مطلب در زمینه‌های مرتبط به هدف وب‌سایت باشد. اینجاست که محتوا نویسی اهمیت زیادی پیدا می‌کند.

 بعد از اینکه کسب و کار در فضای مجازی رونق گرفت، تعداد محتوانویسان نیز زیاد شد و اکثر اوقات کار محتوا نویسی به افرادی که کاربلد نیستند نیز سپرده می‌شود.

 متاسفانه چون نوشتن یک محتوای خوب با ذهنیت خود محتوا نویس کمی سخت و زمان‌بر است خیلی از افرادی که در این حیطه مشغول فعالیت هستند شروع به کپی برداری از محتوای سایر سایت‌ها می‌کردند یا اینکه از چند سایت مختلف مطالب را برمی‌دارند و به هم می‌چسبانند و در سایت خود و به نام خود این مطالب را منتشر می‌کنند. پیشنهاد می کنیم مقاله تولید محتوای سئو شده را مطالعه کنید.

 این معنای محتوای کپی شده است. حال باید دید محتوای کپی شده چه مشکلی به وجود می‌آورد؟ در ادامه مطالب این موضوع را بیش‌تر بررسی می‌کنیم.

محتوای کپی شده چه مشکلی به وجود می‌آورد؟

 بارها در آموزش سئو تاکید کرده ایم که، موتورهای جستجوی گوگل برای رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها فاکتورهای زیادی را بررسی می‌کنند که از جمله فاکتورهای مهم آن، نوشتن محتوای خوب است.

 در سال‌های قبل محتوای کپی گوگل را به اشتباه می‌انداخت ولی بعدا که تخلف در این زمینه زیاد شد و کاربران زیادی از این وضعیت ناراضی شدند، گوگل الگوریتم‌های خود را آپدیت کرد و صرفا به طولانی بودن یک محتوا یا وجود محتوا در سایت ارزش قائل نشد بلکه رفته رفته از فاکتورهای موثرتری برای رتبه‌بندی استفاده کرد تا جلوی این تخلفات را بگیرد.

 البته هنوز هم محتوای کپی بازار خود را دارد ولی مثل قبل نمی‌توان راحت گوگل و قوانینش را دور زد. یکی از این الگوریتم‌ها الگوریتم پاندا است که در سال 2011 توسط گوگل معرفی شد.

 این الگوریتم با بررسی محتوای یک سایت اگر محتوای بی‌ارزش و کپی شده‌ای داشته باشید اجازه نمی‌دهد در نتایج گوگل دیده شوید و اگر زیاده روی کنید و به تخلف خود ادامه دهید وب‌سایت شما را پنالتی می‌کند.

 اگر علاقه دارید در خصوص الگوریتم‌های محبوب گوگل اطلاعات کسب کنید می‌توانید از مقاله ما در این زمینه استفاده کنید. ( الگوریتم گوگل چیست )

کار به اینجا ختم نمی‌شود بلکه مشکل دیگری که محتوای کپی شده به وجود می‌آورد این است که کاربران از سایتی که مدام در آن محتوای کپی شده و تکراری یا بی‌ارزش مشاهده می‌کنند زده می‌شوند و احساس بدی را نسبت به سایت پیدا می‌کنند که به آن تجربه کاربری گفته می‌شود.

مشخص است این حس بد در کاربر باعث از دست دادن کاربرانتان می‌شود. تجربه کاربری نیز از جمله فاکتورهای موثر در رتبه‌بندی نتایج گوگل است پس تا می‌توانید برای بهبود تجربه کاربری از سایت خود بکوشید.

اگر تمایل دارید در خصوص تجربه کاربری چیست؟ مطالعه بیشتری داشته باشید می‌توانید با مراجعه به این مقاله اطلاعات خود را بیشتر کنید.

اثر محتوای کپی روی سئو

همانطور که اشاره شد موتور جستجو به محتوای سایت اهمیت زیادی می‌دهد و وب‌سایتی که محتوای یونیک و با ارزش داشته باشد برای گوگل و کاربرانش بسیار با ارزش است.

در نتیجه لایق دریافت رتبه برتر گوگل نیز هست. سئو سایت یعنی بهینه کردن وب‌سایت برای موتورهای جستجو، یکی از کارهایی که در این راستا می‌توانید انجام دهید تولید محتوای خوب و سئو‌پذیر است که هدف موتورجستجو هم نمایش چنین محتواهایی به کاربران است.

اگر محتوای شما کپی باشد توسط الگوریتم‌های گوگل به دام می‌افتید و جریمه هم می‌شوید از طرفی کاربران خود را از دست می‌دهید همه این موارد روی سئو سایت شما تاثیر بسیار بدی می‌گذارد و با تکرار این کارها ممکن است گوگل شما را از نتایج خود حذف کند.

در ادامه ابزارهایی را خدمتتان معرفی می‌کنیم که برای تشخیص محتوای کپی استفاده می‌شود.

ابزارهای تشخیص محتوای کپی شده

1-Duplichecker

 برای استفاده از این ابزار ابتدا وارد سایت duplichecker شوید و درآن ثبت نام کنید. بعد از ثبت نام در این سایت شما می‌توانید در محل مشخص شده برای بارگزاری متن، متن مقاله‌ای که می‌خواهید از کپی بودن یا نبودنش مطمئن شوید را در آن قسمت قرار دهید و با زدن دکمه‌ای که برای چک کردن وجود دارد می‌توانید بخش‌هایی از متن که کپی هستند را به صورت رنگ شده ببینید و متن خود را اصلاح کنید.

Articlechecker-2

اگر شما جزوه افرادی هستید که در وب‌سایت خود مقالات انگلیسی منتشر می‌کنید یا از محتوا نویس می‌خواهید برای شما مقالات را به زبان انگلیسی بنویسد از طرفی می‌خواهید از یونیک بودن محتوا هم مطمئن باشید می‌توانید از ابزار articlechecker استفاده کنید.

Edubirdie-3

یکی از سایت‌های که به شما کمک می‌کند تا بتوانید محتوای یونیک را از محتوای کپی شده تشخیص دهید سایت edubirdie می‌باشد. برای استفاده از این ابزار میتوانید به این صفحه بروید و در صورت نیاز ثبت نام کنید تا بتوانید از این ابزار برای تشخیص محتوای مپی استفاده کنید.

4-Plagscan

ابزار بعدی plagscan است که می‌توانید از آن برای تشخیص محتوای کپی استفاده کنید. برای استفاده از این ابزار به این آدرس مراجعه کنید و از خدمات آن بهره ببرید.

5-Copyscape

یکی دیگر از ابزارهای معروف برای پیدا کردن محتوای کپی شده استفاده از ابزار copyscape  است.

در اینجا چند ابزار موثر را برای تشخیص محتوای کپی معرفی کردیم البته این نکته را به خاطر داشته باشید که هر ابزاری ممکن است خطا داشته باشد.

 شما می‌توانید از تجربه خود هم استفاده کنید مثلا از خود گوگل کمک بگیرید و یعنی یک بند از محتوایی که برایتان تولید کرده‌اند را در گوگل سرچ بزنید و به نتایج توجه کنید اگر محتوا کاملا مشابه نتایج باشد و آن را پیدا کردید خب مشخص است نویسنده شما کپی کرده ولی اگر اینطور نبود می‌توان به یونیک بودن محتوا مطمئن‌تر شد.

 البته این کار را با بخش‌های مختلف مقاله انجام دهید تا از کپی نبودن کل محتوا مطمئن شوید. حال یک سوال پیش می‌آید.

با توجه به افزایش روز افزون تولید محتوا و درخواست کارفرما برای انواع مقاله در زمینه‌های مختلف چطور می‌توان مقاله یونیک و خوبی را بدون استفاده از منابع دیگر نوشت؟

آیا استفاده از منابع دیگران ایرادی دارد؟

با گسترش محتوا نویسی و انتظارات کارفرمایان از کارشناسان تولید محتوا، محتوانویس گاهی اوقات مجبور است از منابع دیگران نیز استفاده کند ولی نباید کپی برداری کند بلکه باید منابع دیگر را بخواند و به زبان خود چیزی را که متوجه شده بازنویسی کند البته این محتوا هم خیلی کاربر پسند نیست ولی کپی برداری هم محسوب نمی‌شود.

سخن پایانی

یکی از فاکتورهای موثر در موفقیت وب‌سایت شما و جذب کاربران تولید محتوای یونیک و با ارزش است. لذا لازم دیدیم در خصوص تشخیص محتوای کپی مقاله‌ای بنویسیم و با معرفی چند ابزار معروف برای تشخیص محتوای کپی، شما را در این زمینه یاری کنیم. امیدواریم این مقاله برای شما دوستان عزیز مفید واقع شود.

Image NewsLetter
Icon primary
Newsletter

در خبرنامه آرتا رسانه عضو شوید

با آخرین اخبار و تخفیف های ما آگاه شوید