با فراگیرشدن سایت های اختصاصی و طراحی سایت اختصاصی یک سوال پیش می آید که آیا سایت های اختصاصی را مانند سایت های وردپرسی می توان سئو کرد؟ نکته یا ترفند خاصی در سئوی سایت اختصاصی وجود دارد؟ بدون وجود افزونه و پلاگین که در سایت های وردپرسی وجود دارد، چطور می توان سایت های اختصاصی و کدنویسی شده را سئو کرد؟ اینها سوالاتی هستند که در مواجه با سایت های غیروردپرسی ممکن است برایتان پیش بیاید.
تفاوت اصلی بین سئوی سایتهای وردپرسی و سایتهای کدنویسیشده در میزان کنترل بر ساختار کد و بهینهسازی آن نهفته است. وردپرس رویکردی کاربرپسندتر ارائه میدهد و دارای افزونههای آماده برای بهبود سئو است، در حالی که سایتهای کدنویسیشده امکان بهینهسازی دقیقتر و سفارشیشده توسط تیم برنامه نویسی را فراهم میکنند که در صورت اجرای صحیح، میتواند به عملکرد بهتری منجر شود، اما برای پیادهسازی مؤثر، به دانش فنی بیشتری نیاز دارد. با این حال، هر دو نوع سایت با استراتژیهای مناسب میتوانند برای موتورهای جستجو بهینه شوند و فرق سئو با وردپرس و اختصاصی وجود ندارد و قوانین سئو برای همه سایت ها یکسان است.
Table of contents [Show]
قضیه را خیلی پیچیده نکنیم. سایت های وردپرسی هم کدنویسی شده اند ولی چون استفاده از این سایت ها خیلی فراگیر است اینطور به نظر می آید که هر نوع سایت غیروردپرسی از فضا آمده است. 😂 وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای اوپن سورس است که با PHP برنامه نویسی شده است.
حالا ممکن است یک سایت به زبان لاراول، پایتون، جاوا یا سایر زبان ها، کدنویسی شده باشد. اگر اصول سئو سایت وردپرسی را بدانیم برایمان فرقی نمی کند که سایت با چه زبان برنامه نویسی، طراحی شده است. به طور مثال، باید بدانیم که ساختار url ها چگونه باید باشد، کدام صفحات باید ایندکس شوند و کدام یک نوایندکس. نحوه ایجاد صفحه و انتشار محتوا و … را باید بلد باشیم. اگر این اصول را بدانیم، پس این ذهنیت که به نظر می رسد سایت های غیروردپرسی را نمی توان سئو کرد، صحیح نیست. ولی اینکه بگوییم با یک سری چالش ها درباره سئوی سایت های اختصاصی و غیروردپرسی روبرو هستیم، حرف نابجایی نیست.
البته می توانید با دولوپر و برنامه نویس سایت در ارتباط باشید و خواسته های خود در مورد سئو سایت اختصاصی را با تیم برنامه نویسی درمیان بگذارید. از شما دعوت می کنیم ویدئوی زیر را مشاهده کنید.
نوع سایت شما، نباید در سئو تفاوتی ایجاد کند. مهمترین عامل در سئو، محتوای باکیفیت است. پس از آن، باید محتوا را با استفاده از HTML استاندارد به بهترین شکل ممکن قالببندی کنید. از نظر سئوی داخلی، تنظیم عناوین و توضیحات سفارشی برای صفحات و اتصال site map به سرچ کنسول میتواند تأثیر مثبتی داشته باشد.
البته این فقط یک خلاصه کلی است و این کارها را میتوان به روشهای مختلفی انجام داد. وردپرس این فرایند را سادهتر میکند، بهویژه با افزونههایی مانند رنک مث. اما اگر سیستم دیگری برای طراحی سایت شما مناسبتر باشد، نباید تنها به دلیل سئو، وردپرس را انتخاب کنید.
شما مخیر هستید که برای خرید سایت وردپرسی اقدام کنید یا سایت اختصاصی و سپس به سئوی آن بپردازید. در نظر داشته باشید که برای سئوی هر دو نوع سایت شما باید کاملاً اصول و تکنیک های سئو را بشناسید و روی سایتتان پیاده کنید. محتوای مفید برای کاربر تولید کنید و در نهایت سایت خود را به رتبه های برتر برسانید. در مسیر سئوی مهر دو نوع سایت شما با چالش هایی مواجه خواهید شد و باید از عهده آنها بربیایید. پس به امکانات و بودجه خود نگاهی بیاندازید و تصمیم بگیرید که کدام سایت را می خواهید داشته باشید و سپس به سئوی آن بپردازید.