برای ایجاد دیتابیس باید نرم افزار زمپ یا ومپ را نصب داشته باشیم و Apache و MySQL را استارت میکنیم حالا برای وارد شدن به بخش دیتابیس باید در مرورگر آدرس localhost/phpmyadmin را سرچ کنیم یا از طریق خود زمپ برای بخش mysql روی admin کلیک میکنیم تا مستقیم وارد دیتابیس شود.
بعد از ورود به دیتابیس باید دیتابیس خود را بسازیم برای این کار روی Databases در قسمت بالا کلیک میکنیم. یک نام برای دیتابیس تایپ میکنیم و فرمت ذخیره سازی را روی utf8mb4_persian_ci قرار میدهیم و create را میزنیم تا دیتابیس ایجاد شود.
هر دیتابیس داخل خودش جداول مختلفی دارد. این جداول به ازای هر موجودیت ساخته میشود. موجودیت یعنی آیتمهایش با هم مرتبط هستند برای مثال یک کاربر را درنظر بگیرید که میخواد در یک سایت ثبت نام کند. هر سایتی اطلاعات مختلفی را میتواند از یک کاربر بگیرد ولی به صورت کلی هر کاربری موقع ثبت نام باید آیتمهایی را وارد کند مثل : نام، نام خانوادگی، شماره تلفن،پسورد و… که هر کدام از این موارد یک آیتم برای موجودیت کاربر به حساب میآید و داخل جدول مربوط به آن ذخیره میشود. هر موجودیتی در جدول یک آیدی دارد که برای شناسایی آن به کار میرود یعنی اگر 100 نفر در یک سایت ثبت نام کنند هر کدام یک آیدی دارند که مخصوص همان است و نوعش هم integer است برای اینکه به صورت اتوماتیک این آیدی برای هر شی اختصاص پیدا کند و افزایش پیدا کند و تکراری هم نباشد، باید گزینه
AUTO_INCREMENT را تیک بزنیم که به اختصار A_I نوشته شده است. آیدی را در فیلد اول می نویسیم و بعد از آن سایر مشخصات را با نوعش مشخص میکنیم. در نهایت اطلاعات را ذخیره میکنیم. عناوین فیلدها حتما باید به حروف لاتین و بدون فاصله نوشته شوند و اگر نیاز به فاصله است فقط آندرلاین استفاده میشود. حال اگر بخواهیم مقادیر جدول را ببینیم روی browse کلیک میکنیم و اگر فقط بخواهیم عناوین و مشخصات رو ببینیم روی Structuer کلیک میکنیم.
پیشنهاد ویژه ما: آموزش رایگان PHP