آرتا رسانه

تحقیق کلمه کلیدی در سئو

1- Google Keyword Planner – ابزاری ضروری برای انتخاب کلمات کلیدی و استراتژی کلی سئو. شما باید حداقل یک کمپین Adwords در حال اجرا داشته باشید تا بیشترین استفاده را از داده های خود در برنامه ریز کلمات کلیدی ببرید.

با استفاده از این ابزار می توان کلمات کلیدی و مترادف و هم معنی آن کلمه را یافت. و میزان سختی کلمه، میزان جستجوی ماهانه ی آن کلمه یا عبارت کلیدی توسط کاربران را نیز می توان فهمید. این ابزار امکانات خیلی زیادی دارد که یادگیری آن برای همه افرادی که در زمینه سئو فعالیت می کنند الزامی است. نکته مهم اینکه این ابزار را باید با IP یک کشور دیگر استفاده کرد ( فیلتر شکن ).

2- تکمیل خودکار Google – همه ما تجربه کرده‌ایم که وقتی شروع به تایپ یک عبارت جستجو می‌کنیم، Google چگونه پیشنهادهایی ارائه می‌دهد. از آنجایی که اینها کلمات کلیدی هستند که مردم معمولاً آنها را مرتبط با موضوع جستجو می‌کنند، تکمیل خودکار گوگل منبع فوق‌العاده‌ای از ایده‌های کلیدواژه است.

3- Google Trends – این ابزار SEO به شما امکان می دهد تا ببینید که جستجوهای کلیدواژه در طول زمان بر اساس مکان، سال و موارد دیگر چقدر محبوب بوده است. همچنین می‌توانید کلمات کلیدی مختلف را در کنار یکدیگر مقایسه کنید و ببینید در حال حاضر چه چیزی در حال پیشرفت است.

از این ابزار برای بررسی سطح علاقمندی مردم نسبت به کلمه مورد نظرمان استفاده می کنیم. این ابزار به صورت مقایسه ای کلمات یا عبارات را تحلیل می کند. و به شکل نمودار میله ای و خطی نتایج را به نشان می دهد. این نمودار ها در واقع نسبت استفاده یا علاقمندی کاربران برای جستجوی کلمه یا عبارت مورد نظر را نشان می دهد. و نشان می دهد که آیا این کلمه یا عبارت می تواند جزو کلمات کلیدی ما باشد یا نه؟

4- Google Search Console – یکی دیگر از ابزارهای عالی گوگل که به شما این قدرت را می دهد که ببینید افراد از چه کلمات کلیدی برای دسترسی به سایت شما استفاده می کنند. برای اندازه گیری و ردیابی استراتژی بازاریابی سئوی شما ضروری است.

5- SemRush – ابزاری استثنایی برای تجزیه و تحلیل رقبا و دیدن اینکه رقبای شما از چه کلمات کلیدی استفاده می کنند. با SemRush می توانید درک بهتری از رقابتی که با آن روبرو هستید و فرصت های موجود به دست آورید.

6- Ubersuggest – نیل پاتل این ابزار را برای کمک به تحقیقات کلمات کلیدی ایجاد کرده است. به سادگی یک کلمه یا عبارت را تایپ کنید و لیستی از پیشنهادات، مترادف ها و عبارات مرتبط را دریافت خواهید کرد. Ubersuggest همچنین شامل داده‌های مربوط به CPC، رقبا و حجم جستجو می‌شود.

7- Moz Keyword Explorer – این ابزار رایگان کلمه کلیدی داده هایی را در مورد ترافیک ارگانیک، اولویت کلمه کلیدی و دشواری رتبه بندی می دهد.

این ابزار  مربوط به شرکت MOZ، درست مانند keyword planner است. یعنی اطلاعاتی راجع به سختی کلمه، رقابت روی آن کلمه، سرچ ماهانه را به ما می دهد. و علاوه بر آن در قسمت پایین صفحه به ما Keyword Suggestion ها را هم می دهد. ابزار Keyword Explorer  نیز پولی است ولی شرکت MOZ به مدت 1 ماه آن را به صورت رایگان ارائه می دهد.

8- Similarweb – یک ابزار هوشمند بازار که شامل ویژگی های تجزیه و تحلیل SEO مانند کلمات کلیدی پرطرفدار و محبوب ترین محتوا برای یک وب سایت خاص است.

9- تکمیل خودکار یوتیوب – مانند تکمیل خودکار گوگل، نسخه یوتیوب به شما کمک می‌کند تا ایده‌های کلیدی بیشتری برای افزایش دسترسی خود از طریق SEO ویدیو دریافت کنید.

10- Keywordtool.io – یک ابزار عالی برای کلمات کلیدی رایگان برای تولید کلمات کلیدی بلند است. Keywordtool در واقع از تکمیل خودکار گوگل استفاده می کند و در عین حال جایگزینی برای برنامه ریز کلمات کلیدی گوگل است.

انتخاب كلمه كليدي

11- Ahrefs – یک ابزار همه کاره جامع تر که کمی عمیق تر به سئو و تمام پیچیدگی های آن می رود. Ahrefs یک راه حل پولی با بسیاری از ویژگی های اضافی و پشتیبانی 24 ساعته است.

 12- DuckDuckGo Autocomplete – یک موتور جستجوی جایگزین که حریم خصوصی بیشتری را به کاربران خود ارائه می دهد. در حالی که آشکارا به اندازه گوگل قدرتمند نیست، مکان دیگری برای دریافت ایده های کلیدواژه و یافتن فرصت های جدید است. این موتور جستجو بر روی ارائه حریم خصوصی بیشتر به کاربران متمرکز است. مانند مورد قبلی، می تواند مکان خوبی برای گرفتن ایده های جدید باشد.

13- Answer the public – یک ابزار کلیدواژه جالب است که به یافتن پیشنهادات کلیدواژه کمک می کند که در یک نمودار منحصر به فرد ساختار یافته است که روابط بین اصطلاحات را نشان می دهد. ابزاری مفید برای تجسم ارتباط بین کلمات کلیدی شما.

14- SEO Power Suite – یکی دیگر از خدمات کامل راه حل SEO که شامل تحقیق کلمات کلیدی و نمای کلی عملکرد آنها می شود.

15- WordStream – این ابزار جستجوی رایگان کلمات کلیدی را برای شما پیدا می کند  سپس می توانید عملکرد را برای تبلیغات گوگل و بینگ صادر و نظارت کنید.

16- Also asked – کلمه کلیدی خود را به همراه یک زبان و یک کشور وارد کنید، این ابزار یک نقشه سلسله مراتبی از عبارت های جستجو را در مورد موضوع شما نمایش می دهد.

17- KWFinder – این موتور جستجو بر روی یافتن کلمات کلیدی طولانی تمرکز دارد که رتبه بندی آنها آسان است.

در این ابزار با وارد کردن کلمه کلیدی مورد نظرمان تمام کلمات وابسته به آن و تعداد سرچ های آن را نشان می دهد. زمانی که بین انتخاب دو یا چند کلمه کلیدی مردد شدیم استفاده از این ابزار مفید واقع می شود. چون حتی تعداد سرچ ها را نشان می دهد. و ما می توانیم کلمه یا عبارتی را انتخاب کنیم که Search بیشتری داشته است.

18- Ninjas Search Combination Tool – ابزاری هوشمندانه که برای کشف ترکیب‌های جدید با لیست‌ها در مقابل یکدیگر مقایسه می‌شود.

19- Bing Autocomplete -در حالی که دقیقاً گوگل نیست، Bing هنوز منبعی برای الهام از کلمات کلیدی است که ممکن است ایده‌ها و امکانات جدیدی به شما بدهد.

20- سؤالات مرتبط از Google – در طول جستجوی Google، «سوالات مرتبط» یا «مردم نیز می پرسند» را مشاهده خواهید کرد. اینها منابع عالی ایده های کلیدواژه و محتوا هستند که از پرس و جوهای واقعی کاربر تولید می شوند.

آموزش تحقیق کلمه کلیدی

در ادامه به آموزش تصویری 5 ابزار تحقیق کلمه کلیدی می پردازیم.

آموزش استفاده از Google trend:

  1. وارد سایت Google trends می شویم.
  2. در قسمت بالای صفحه گزینه ی انتخاب کشور، ایران را انتخاب می کنیم.(نکته قابل ذکر در این ابزار این که حتما بخاطر داشته باشیم که محدوده ی سنجش را  کشور ایران انتخاب کنیم. یا اگر هدف بررسی کشور دیگری است آنجا را انتخاب کنیم.)
  3. کلمه یا عبارت مورد نظر را در کادر وارد میکنیم.
  4. دکمه Enter را میزنیم. نمودار را نشان می دهد.
  5. برای مقایسه،کلمه یا عبارت دوم را در گزینه ی بعدی وارد می کنیم.
  6. حالا نمودار مقایسه ای را به شکل زیر ارائه می دهد.

ابزار تحقیق کلمه کلیدی

این نمودارها نشان می دهد که سئو سایت نسبت به بهینه سازی سایت محبوب تر است. در زیر همین نمودار ها اطلاعات خوبی راجع به محبوبیت کلمات انتخابی در شهرهای مختلف کشور به شما می دهد. که با مطالعه این اطلاعات به نتایج خوبی می رسیم.

آموزش استفاده از ابزار Keyword planner:

تحقیق کلمه کلیدی

در چند سال پیش ابزار Keyword Planner به صورت مستقل توسط گوگل ارائه شده بود. اما اخیرا گوگل این ابزار را قسمتی از Google Ads قرار داده. برای ورود به این ابزار از صفحه گوگل، Google Ads را سرچ می کنیم. از طریق آدرس ایمیل با این ابزار لاگین می شویم.

وقتی وارد صفحه ی اصلی شدیم:

در قسمت بالای صفحه گزینه Tools & seating را انتخاب می کنیم. در صفحه ی باز شده، در ستون اول آن گزینه ی keyword Planner را انتخاب می کنیم.

ابزارهای رایگان تحقیق کلمه کلیدی

در صفحه ی باز شده گزینه ی Discover new keywords را انتخاب می کنیم. کلمه کلیدی را که میخواهیم بررسی کنیم را در گزینه اول وارد می کنیم. در قسمت پایین که آدرس URL خواسته، می توانیم وارد کنیم یا نه، که تاثیری در نتیجه ندارد. بعد از اینکه کلمه یا کلمات مورد نظر را وارد کردیم گزینه ی Get Result  را میزنیم. وارد صفحه به شکل زیر می شویم.

ابزارهای انتخاب کلمه کلیدی

در قسمت بالای صفحه گزینه ی location را انتخاب میکنیم. و هر دو گزینه Target location , Germany را با ضربدر کنار آن ها می بندیم. چون ما از کشور ایران و تحریم هستیم نیازی نیست که location کشور خودمان را انتخاب کنیم. به همین دلیل وقتی این دو گزینه را ببیندیم location روی all location فعال می شود. صفحه را Save  و از آن خارج می شویم. بعد روی گزینه ی language می رویم و Persian را انتخاب می کنیم.

مجدد روی علامت سرچ رفته و کلمه ی کلیدی را وارد و روی Get Result کلیک میکنیم.حالا در این صفحه تمام کلمات مرتبط با کلمه مورد نظر شما نشان داده می شود. می توانیم برای سهولت کار خروجی Excel را با کلیک روی Download keyword ideas  بگیریم.حالا یک لیست از کلمات کلیدی مرتبط داریم.

امکانات دیگر این ابزار:

در قست Add Filter  می توانیم داده ها را محدود کنیم به مواردی که می خواهیم. مثلا اگر بخواهیم مواردی که در آن کلمه “خرید “وجود دارد حذف شود، آن را در قسمت Add Filter اضافه میکنیم. نتیجه را مجدد بررسی می کنیم تمام کلمات کلیدی شامل واژه ی “خرید “حذف شده است.

در تصویر بالا :

ستون اول: کلمات یا عبارات کلیدی مرتبط

ستون دوم: میزان سرچ در ماه گذشته

ستون سوم : میزان سختی کلمه

ستون پنجم: حداقل مبلغ برای تبلیغات Ads

ستون ششم: حداکثر مبلغ برای تبلیغات Ads

ستون آخر: نرخ CTR

را نشان می دهند.

آموزش استفاده از ابزار KW Finder:

  1. وارد سایت KW Finder می شویم.
  2. روی گزینه ی Start 10 days free کلیک می کنیم.
  3. در صفحه ی باز شده اطلاعات را شامل آدرس ایمیل و شماره تلفن را وارد می کنیم.
  4. گزینه ی Create  my Mangools account را می زنیم.به آدرس ایمیلی که وارد کرده ایم یک ایمیل ارسال می شود.
  5. وارد صفحه ایمیل خود شده و پیام ارسال شده را باز و گزینه ی Confirm my account را می زنیم.
  6. حالا دوباره به Kw finder برمیگردیم.
  7. روی گزینه ی Picing کلیک و بعد روی گزینه ی Dashboard میرویم.

تحقیق کلمه کلیدی

در قسمت پایین صفحه APP Shortcuts و بعد روی KW Finder می رویم.

ابزارهای رایگان تحقیق کلمه کلیدی

در این جا زبان را روی Persian قرار می دهیم ولی چون ایران را نمیتوان انتخاب کرد روی Anywhere قرار می دهیم. کلمه کلیدی مورد نظر را وارد و Find Keyword را می زنیم. وارد صفحه ی زیر می شویم.

تحقیق کلمه کلیدی با kwfinder

در قسمت چپ صفحه کلمات مرتبط با کلمه ی کلیدی تعداد سرچ ها ومبلغ CPC , PPC نمودار Trend و گزینه Filer برای محدود کردن سرچ ها  را می بینیم. و در سمت راست صفحه اطلاعاتی راجع به سختی کلمه و نموداری برای سرچ ماهانه و همینطور گزینه ای برای دیدن نمودار Trendرا می بینیم. در قسمت پایین این نمودار اطلاعات بسیار مفیدی درباره ی سایت هایی که از این کلمه استفاده کرده اند و همه ی اطلاعات آن ها مثل DA, PA رامیدهد.

برای سرچ کلمه ی دوم روی گزینه ی Search در بالای صفحه می رویم. و برای پیدا کردن کلمه ای که قبلا بررسی کرده ایم روی گزینه History می رویم.

سخن پاياني

انتخاب کلمات کلیدی مناسب گامی اساسی در موفقیت بازاریابی دیجیتال است. در حالی که گوگل نحوه ایندکس کردن و رتبه بندی صفحات را تغییر داده است، کلمات کلیدی هنوز در سئو بسیار مهم هستند. خوشبختانه برای بازاریابان ابزارهای زیادی برای تحقیق کلمات کلیدی و ادغام در محتوا وجود دارد. اگر قبلاً این کار را نکرده اید، برخی از ابزارهای توصیه شده ما را امتحان کنید. گاهی اوقات فقط یک برتری جزئی نسبت به رقبا است که می تواند تفاوت را ایجاد کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آرتا رسانه
آرتا رسانه
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
Loading
/
پیمایش به بالا