اهمیت و لزوم استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی در سایت های فروشگاهی به حدی است که در این مقاله می خواهیم به معرفی بهترین درگاه پرداخت اینترنتی در ایران بپردازیم و 4 نوع درگاه پرداخت اینترنتی را به همراه مزایا و معایب معرفی کنیم. پس اگر شما هم بعد از خرید سایت فروشگاهی برای رفاه کاربران و مدیریت درآمد سایت، با چالش انتخاب درگاه پرداخت اینترنتی مواجه هستید، این مقاله را تا پایان مطالعه کنید.
لزوم استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی
برای صاحبان سایت های فروشگاهی و یا سایت هایی که نیاز به پرداخت مبلغی از طرف کاربران در سایت وجود دارد (مانند رزرو وقت مشاوره در سایت های غیر فروشگاهی) باید روشی برای پرداخت آنلاین برای مشتری وجود داشته باشد. تصور کنید که مشتری قصد خرید محصولی از سایت شما دارد. محصول را به سبد خرید اضافه کرده است و باید روشی وجود داشته باشد که بتواند در محیطی امن مبلغ را پرداخت کند.
از طرفی صاحبان سایت ها نیز باید به نوعی بتوانند محصولات فروخته شده و سفارشات مشتریان را در بخشی از سایت مشاهده کرده و نسبت به ارسال محصول، گزارشگیری از وضعیت فروش در بازه های زمانی مختلف اقدام کنند.
درگاه پرداخت اینترنتی این امکان را می دهد که مشتری داخل سایت پرداخت را انجام داده و سفارش در پیشخوان سایت ثبت شود.
اگر درگاه پرداخت در سایت فروشگاهی وجود نداشته باشد، باید دکمه ای در کنار هر محصول درج شود که کاربر را به یکی از پیام رسان ها منتقل کرده و از آن طریق محصولاتی که قصد خرید دارد را برای صاحب سایت ارسال کند و سختی کار اینجاست که اگر مشتری بیش از یک نوع محصول خریداری کرده باشد، فروشنده باید به صورت دستی مبلغ فاکتور را حساب کند و بعد از ارسال از طریق پیامرسان، پیگیری کند که آیا مبلغ پرداخت شده است یا خیر و سپس نسبت به ارسال محصول اقدام کند.
کدام روش بهتر است؟ همه چیز داخل سایت و به صورت اتوماتیک انجام شود یا مشتری از سایت به جای دیگری منتقل شود و حتی ممکن است در این میان به دلیل تبادل چندین پیام، هم فروشنده و هم مشتری از ادامه کار خسته و منصرف شوند؟
پیشنهاد ویژه: استعلام قیمت سئو سایت
تفاوت درگاه مستقیم بانکی و درگاه واسط اینترنتی
حال که با لزوم استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی آشنا شدید، بهتر است تفاوت بین درگاه مستقیم و درگاه واسط را هم بدانید.
درگاه واسط اینترنتی و درگاه مستقیم بانکی دو روش مختلف برای اتصال فروشندگان به سیستمهای پرداخت بانکی هستند. این دو روش در اتصال و انجام تراکنشهای مالی تفاوتهای مهمی دارند:
درگاه واسط اینترنتی
- این نوع درگاهها به عنوان واسط میان فروشنده و بانکها عمل میکنند.
- وظیفهی آنها پردازش تراکنشهای مالی بین فروشنده و بانک مربوطه است.
- فروشنده از طریق درگاه واسط اینترنتی اطلاعات پرداخت مشتری را دریافت کرده و به بانک ارسال میکند، سپس بانک پرداخت را انجام داده و نتیجه را به درگاه ارسال میکند.
- درگاه واسط اینترنتی مسئولیت مدیریت امنیت و اطمینان از صحت تراکنشها را به عهده دارد.
- پس از پرداخت وجه توسط مشتری، پول به حساب واسط واریز می شود و با توجه به نوع درگاه، در بازه های زمانی مشخص، پس از کسر کارمزد، به حساب فروشنده واریز می شود.
درگاه مستقیم بانکی
- در این نوع درگاه، فروشنده مستقیماً به سیستمهای پرداخت بانکی متصل میشود، بدون هیچ واسطهای مانند درگاه واسط اینترنتی.
- در این روش، مبلغ بلافاصله بدون کسر کارمزد، به حساب صاحب حساب واریز می شود.
- ممکن است پشتیبانی درگاه مستقیم بانکی بسته به نوع بانک نسبت به پشتیبانی درگاه های واسط، ضعیف باشد.
- فروشنده در این روش مسئولیت امنیت و مدیریت تراکنشها را بیشتر به عهده دارد، زیرا مستقیماً با سیستمهای بانکی ارتباط دارد و هیچ واسطهای وجود ندارد.
- ممکن است مراحل اخذ درگاه مستقیم بانکی طولانی و زمانبر باشد.
- برای اخذ درگاه مستقیم بانکی، بسته به نوع بانک نیاز به یک سری مدارک کسب و کار است.
به طور کلی، انتخاب بین درگاه واسط اینترنتی و درگاه مستقیم بانکی بستگی به نیازها، امکانات مورد نیاز، حجم تراکنشها، و سطح امنیت موردنیاز کسبوکار دارد.
بهترین درگاه واسط پرداخت اینترنتی
در ادامه به مقایسه 4 نوع درگاه واسط پرداخت اینترنتی می پردازیم. شما می توانید از بین هر یک از این درگاه ها انتخاب کنید.
درگاه پرداخت اینترنتی زرینپال
یکی از پرکاربردترین و محبوبترین درگاههای پرداخت اینترنتی در ایران، درگاه زرین پال است. با مزایایی همچون سرعت بالا، امنیت قوی و پشتیبانی خوب، امکان اتصال به ووکامرس ، زرینپال توانسته است جایگاهی ویژه در بازار رقابتی داشته باشد.
امکانات درگاه اینترنتی زرین پال
- امکان دریافت زرین کارت: زرین کارت، چیزی شبیه به کارت بانکی است که می توانید درخواست تسویه حساب از اکانت زرین پال را به جای شماره حساب بانکی، به حساب زرین کارت بزنید. در این صورت کارمزد کمتری از تراکنش ها کسر می شود.
- امکان دریافت درگاه پرداخت اشتراکی زرینپال (تسهیم): به این صورت شما می توانید حساب بانکی شریک تجاری خود را نیز در حساب زرین پال ثبت کنید و موعد تسویه حساب، به نسبت درصدی که برای شرکا تعیین کرده اید، پول به حساب شرکای تجاری واریز می شود.
- زرین لینک: این ویژگی مناسب برای کسانی هست که در شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام، محصولات خود را به فروش می رسانند. معمولا در این نوع کسب و کارها، یکی از چالش های اصلی پرداخت و مدیریت پرداخت ها است. با زرین لینک می توانید برای هر یک از محصولات یک لینک با قیمت تعیین می کنید و همان لینک را برای پرداخت به مشتری ارسال می کنید.
معرفی خدمات: طراحی سایت آموزشی با قالب اختصاصی
درگاه پرداخت پی پینگ
درگاه پرداخت اینترنتی پی پینگ هم یکی از درگاه های واسط پرداخت اینترنتی محبوب در ایران است که امکانات متفاوتی را در اختیار کاربران قرار می دهد.
امکانات درگاه پرداخت اینترنتی پی پینگ
- این درگاه به شما اجازه می دهد که درگاه پرداخت اینترنتی سایت خود را با نام و لوگوی کسبوکارتان بسازید.
- امکان تسویه حساب به صورت تسهیمی و زمانبندی شده وجود دارد.
- دارای افزونه مجزا برای وردپرس و جوملا.
- ارائه لینک پرداخت مشابه زرین لینک.
کارمزد درگاه پی پینگ نسبت به برخی از درگاه ها، کمی بیشتر است.
- در پلن رایگان: 1٪ کارمزد تا سقف 5,000 تومان از هر تراکنش
- در پلن استاندارد با حق عضویت 1.470.000 تومان سالانه: 1٪ کارمزد تا سقف 4,000 تومان از هر تراکنش
- در پلن حرفه ای با حق عضویت 3.700.000 تومان سالانه: 1٪ کارمزد تا سقف 3,000 تومان از هر تراکنش
توجه داشته باشید که این تعرفه ها در خرداد 1403 بروزرسانی شده است و ممکن است زمانی که در حال مطالعه این مقاله هستید، تعرفه ها تغییر کرده باشد.
درگاه پرداخت بانکی نکست پی
نکست پی به کارمزد و تعرفه های پایین مشهور است. به استناد آنچه در سایت نکست پی نوشته شده است، دلیل کارمزد صفر این چنین بیان شده است:
آیا واقعا کارمزد در نکست پی صفر است؟ بله! زیرا درآمد نکست پی، طی قراردادی که با شرکت های PSP (مانند سامان، پاسارگاد،ملت، پارسیان و ...) دارد، سهمی از درآمد این شرکت ها است. بنابراین برخلاف سایر پرداختیارها، کارمزد اضافه تری نسبت به کارمزد های الزامی مصوب بانک مرکزی از شما اخذ نمی کند.
nextpay.org
امکانات درگاه پرداخت اینترنتی نکست پی
- امکان ایجاد صفحه پرداخت شخصی: این گزینه برای موسساتی نظیر خیریه ها، بسیار کاربردی می باشد. به این ترتیب که این صفحه مانند یک دستگاه کارتخوان عمل می کند و کاربر می تواند مبلغ را به دلخواه وارد کند. از این صفحه می توانید در اینستاگرام، تلگرام، سایر پیام رسان ها و سایت استفاده کنید.
- ارائه لینک پرداخت محصول نظیر زرین لینک که قبلاً اشاره شد.
- لینک پرداخت تشضمین شده: در این صورت کاربر زمان پرداخت با این جمله مواجه می شود که پرداخت شما، توسط نکست پی تضمین می شود و اگر بعد از خرید سفارش خود را دریافت نکنید، نکست پی خسارت شما را پرداخت می کند و بعد از دریافت محصول هم تا زمانی که رضایت خود را از خرید اعلام نکنید، مبلغ به حساب فروشنده واریز نمی شود. این گزینه یک نوع حس اعتماد برای مشتریان ایجاد می کند تا با خیال راحت نسبت به خرید از سایت یا پیج هایی که شناختی ندارند، اقدام کنند.
درگاه پرداخت اینترنتی نوین پال
این درگاه نیز از درگاه های پرداخت اینترنتی خوش نام در ایران است که کارمزد آن به نقل از سایت نوین پال، کارمزد نوین پال به ازای هر تراکنش فقط ۱ درصد تا سقف ۴ هزار تومان است.
این درگاه هم امکان پرداخت تسهیمی وجود دارد و به نقل از سایت نوین پال، این درگاه را می توان اینطور تعریف کرد.
سرعت اتصال بالا، هدایت خودکار کاربر به درگاه های آپتایم و کم ترافیک با کنترل هوش مصنوعی و پلاگین ها و افزونه های متنوع و زیاد برای وبسایت و اپلیکیشن شما با قابلیت پرداخت اعتباری و اقساطی سرعت اتصال بالا، هدایت خودکار کاربر به درگاه های آپتایم و کم ترافیک با کنترل هوش مصنوعی و پلاگین ها و افزونه های متنوع و زیاد برای وبسایت و اپلیکیشن شما با قابلیت پرداخت اعتباری و اقساطی سرعت اتصال بالا،
novinpal.ir